BLOG | Everyday Life Thinking

  • 2 min read

Youth at All Costs...Dar corpurile deformate, bolnave sunt prin definiție corpuri excepționale, iar un corp nu mai trebuie să fie excepțional pentru a cere intervenție. Ideea care domnește acum este că toate corpurile pot - și poate chiar ar trebui - să fie ajustate.

  • 5 min read
Dana :" Azi va invit sa o cunoasteti pe Vera Radu, omul din preajma mea care a luat-o de atat de multe ori de la zero, pe cont propriu, incat mi-a devenit un reper constant de vointa si curaj. Neinfricata Vera este invitata cu care inchei aceasta mini-serie de interviuri, prin care v-am prezentat femei care ma inspira, prin munca si pasiunea lor."
Cine este clientul tău ideal?
O persoană care se îndrăgostește nebunește.
  • 2 min read

distrugerea sufleteasca vs. mariaj pana la moarte

Societatii, în majoritatea părților lumii, nu-i place când o relație durează prea mult. Pentru societate, o relație este pur și simplu un teren de testare - un incubator care te pregătește pentru Decizie. Și dacă trece prea mulți ani într-o relație fără ca decizia să fie luată, societatea decide că ceva trebuie să fie greșit.

Am primit accès la un interviu- poveste despre Ioanna Kourbela, designer grec, singurul designer grec din colectia noastra de designeri, exclusiv in magazinul nostru. 

„Am sentimentul că lumea incepe sa inteleaga diferența mare dintre un articol de îmbrăcăminte produs în Atena de bumbac din Grecia (considerat unul dintre cele mai înaltă calitate din lume),si o haină din poliester produsa in condiții degradante și în detrimentul vieții unor oameni din adâncurile Asiei ".

  • 4 min read
…iar preotul tinteste poza de-a mea pe frigider  (facuta la SummerWell in Jagermeister boot, cu niste prietene) si spune “ Ea este fiica Dvs? Sa-I spuneti ca o pot ....…
  • 4 min read
A fost alb, apoi alb cu gri si bleu-aqua, apoi gri cu auriu...este deschis dupa-amiaza si sambata( un pic) si dimineata muncim la/pentru site:www.rogue8.net. De ce se numeste asa magazinul?Ei bine...mai exista un link cu ceva explicatii. Parca se numeste ABOUT.
Ei bine nu,C.O.C.Aaici nu este un drog fain care macar iti face bine in primele 12 ore…si nici nu este o gramajoara galbena buna de bagat in cuptor, si nu, nu este nici acea femeie pe care mi-o imaginam eu ca ar purta numele de C.O.C.A...
  • 6 min read
„Ori de câte ori văd un bărbat purtând o curea și bretele in acelasi timp (nu de putine ori) cred despre el ca este un om pesimist. Probabil, este genul acela de om carepoarta umbrele în zilele însorite și pune mai mult de un prezervativ la fiecare tura…eventual unul peste altul“ GQ Quote.
Ea e prostul care ramane dupa prostul din mine.

Search